Vervolg je weg na letselschade

Neem contact op om kennis te maken en te zien wat ik voor je kan doen.

Samenwerkingen

Natuurlijk werk ik niet alleen. Om meer te kunnen bereiken dan de som der delen werk ik samen. Mijn missie is het herstel van de kwaliteit van jouw leven. Gaan wij samen jouw letseltraject aan, dan kun je rekenen op mijn netwerk van betrokken en deskundige mensen. Samen helpen wij jou op weg om weer het maximale uit het leven te halen. Een heel team staat tot je beschikking om je verder te helpen met je herstelproces.

Medisch adviseurs
Zij helpen ons de eventuele blijvende medische gevolgen van een ongeval zo goed mogelijk in kaart te brengen. Hiermee wordt een handvat verkregen om de financiële gevolgen richting de toekomst helder te krijgen.
www.vbwmedischadviseurs.nl

Multidisciplinaire training na een ongeval.
Bianca Room, traumapsycholoog en Els Booij, fysiotherapeut, stellen jou centraal bij hun begeleiding en behandeling en helpen je te re-integreren door middel van een programma gericht op herstel en zelfmanagement. Ook bij hen staat de kwaliteit van jouw leven, in zowel werk als privé, voorop.
www.multidisciplinairetraining.nl

Persoonlijke coaching naar groei.
William Lievers helpt je het optimale uit jezelf te halen.
www.ambitieaanzet.nl

Arbeidsdeskundige
Anita Eijkenaar en Willemiek de Hoop zijn als geen ander in staat je te helpen weer terug te keren in het arbeidsproces.
www.eijkenaarendehoop.nl

Advocaat Sociale Zekerheid
Als je door het ongeval in een situatie met het UWV belandt, dan is Lars Hoksbergen mijn samenwerkingspartner voor eventuele procedures met het UWV.
www.hoksbergenadvocatuur.nl

Advocaat arbeidsrecht en mediator 
Marjon Bosma is het vaste aanspreekpunt als het ongeval onverhoopt gevolgen heeft voor jouw dienstverband.
www.marjonbosma.nl

Hans Pieter van der Veen
heeft het ongeval gevolgen voor jouw onderneming of de continuïteit daarvan, mijn voormalige collega bij Dommerholt is gespecialiseerd in alle vraag stukken waar ondernemers mee in aanraking komen.
Hans Pieter van der Veen

 

Wil jij na een ongeval verder met je leven?

Wil jij na een ongeval verder met je leven?

Ik ben letselschadeadvocaat Magna Veldhuysen en ik sta daarbij graag aan jouw zijde. Ik help je terug op weg. Maak gratis en vrijblijvend kennis om te zien wat ik voor je kan doen.

Neem contact op

Contactgegevens

Magna Veldhuysen Letselschadeadvocaat Zwolle Zwartewaterallee 46 8031 DX Zwolle T (06) 25 05 13 95 F (038) 427 20 21 E magna@magnaletselschade.nl IBAN NL 12 INGB 0007 4430 99 KVK 66269113 BTW NL001903394B18

Aangesloten bij

Keurmerk Nederlandse Vereniging van Advocaten Keurmerk Vereniging van Letselschade Advocaten Keurmerk Letselschade Lid Orde van Advocaten
logo