Skip to main content

Vervolg je weg na letselschade

Neem contact op om kennis te maken en te zien wat ik voor je kan doen.

Wie ben ik

Ik ben Magna Veldhuysen, letselschadeadvocaat. Ik sta aan jouw kant en help je na letsel terug op weg. Ik ben daarbij betrokken, volhardend, praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Ook woorden als inlevingsvermogen, gedrevenheid en strijdvaardigheid typeren mij.

In december 2016 startte ik mijn eigen kantoor als letseladvocaat. Om mij te onderscheiden van veel andere schadebehandelaars volgde ik de specialisatieopleiding aan de Grotius Academie en school ik mij continue bij. Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Letselschadeadvocaten en heb het keurmerk van De Stichting Keurmerk Letselschade.

Ik ga verder dan het regelen van optimale schadevergoeding. Naast financiële compensatie ga ik voor herstelgerichte schaderegeling.  Ik help je na vallen weer op te staan.  Mijn doel is dat jij aan het einde van het schaderegelingstraject  je leven weer op de rit hebt. Dat je voldoening haalt uit je leven en dat je verder kunt met wat voor jou belangrijk is.

Wat vooraf ging

Na mijn studie Rechten in Utrecht begon ik in 1989 bij een grote verzekeraar op de afdeling bedrijfsaansprakelijkheid. Ik behandelde claims tegen overheden, ziekenhuizen en instellingen.

In 1994 maakte ik de overstap naar de advocatuur als advocaat bij Dommerholt Advocaten in Zwolle. Ik werkte op verschillende rechtsgebieden  maar omdat mijn hart sneller klopte bij aansprakelijkheids- en verzekeringsvragen koos ik voor de specialisaties aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en letselschade.

Ik volgde de al genoemde specialisatieopleiding. Om extra ervaring op te doen werkte ik een jaar voor een expertisebureau dat voor verzekeraars letselschade regelt. Zo leerde ik het vak ook van de andere kant goed kennen en weet ik hoe verzekeraars denken. Hierdoor kan ik in mijn rol als slachtofferadvocaat anticiperen op de argumenten aan de kant van de verzekeraar.

Sinds 2000 sta ik alleen slachtoffers bij. Persoonlijk vind ik slachtoffer een naar woord. Het impliceert machteloosheid en hulpeloosheid. Een slachtoffer is een offerdier dat wordt geslacht om goden gunstig te stemmen. Maar het ongeval is jou niet overkomen ten behoeve van een ander. Het is op je pad gekomen en jij moet daar nu naar beste kunnen mee om gaan. En hoewel deze gebeurtenis een grote impact heeft sta jij nog steeds aan het roer. Jij kunt bepalen hoe je leven verder loopt.

Ik wil je daar graag bij helpen.

Magna Veldhuysen

Letselschadeadvocaat Zwolle
Zwartewaterallee 46 8031 DX Zwolle
T (06) 25 05 13 95
F (038) 427 20 21
E magna@magnaletselschade.nl