Skip to main content

Vervolg je weg na letselschade

Neem contact op om kennis te maken en te zien wat ik voor je kan doen.

Draad oppakken na letsel

Word je geconfronteerd met lichamelijk letsel en weet je niet hoe het verder moet? Ik ga voor jou verder dan het regelen van schadevergoeding. 

Recent raakte  je  betrokken bij een nare gebeurtenis. Je kreeg letselschade door een ongeval in het verkeer, op het werk, of een medische behandeling is niet zo gegaan als je had gehoopt. Of misschien verloor je door één van deze gebeurtenissen een dierbare.

Niet iedereen reageert op dezelfde manier op zo’n ingrijpende gebeurtenis. Maar als zoiets je overkomt staat je leven waarschijnlijk op zijn kop. Ineens is er een leven voor en een leven na de gebeurtenis:

  • Je leven draait om het bezoeken van dokters en therapeuten
  • Je bent afhankelijk van anderen, soms zelfs al om je te wassen en aan te kleden
  • Je kunt niet werken, je opleiding niet volgen, je huis niet schoon houden, je kinderen niet verzorgen, je tuin niet onderhouden, je vrienden niet opzoeken……
  • Je staat voor kosten die er zonder de gebeurtenis niet waren; kosten voor medische behandelingen, kosten voor de mensen die je helpen, misschien is er een terugval in je inkomen…..

Dat levert stress op. Je bent onzeker over hoe lang dit duurt en over hoe het afloopt. Er komt zoveel op je af dat je even niet meer weet hoe het verder moet. Maar jij zou jij niet zijn als je je hierdoor uit het veld liet slaan.

Herstelgericht schade regelen na letsel

Jij neemt de touwtjes in handen na een ongeval. Om te beginnen door goede hulp in te schakelen. Wat jou betreft stopt het niet als er iets is misgegaan. Jij wilt verder met je leven!

Neem daarom gratis en vrijblijvend contact op om kennis te maken en te zien wat ik voor je kan doen. Ik ga voor jou verder dan het regelen van schadevergoeding. Ik sta voor herstelgericht schade regelen:

  • Krijg de optimale schadevergoeding
  • Geef de gebeurtenis en gevolgen van een ongeval een plek
  • Krijg de hulp die nodig is om je leven op te pakken

Neem contact op voor echte hulp bij letsel

Ik ben Magna Veldhuysen en als letselschadeadvocaat werkzaam in de regio’s Zwolle, Apeldoorn en Heerenveen. Wil je na een ongeval zo snel mogelijk verder met je leven? Neem dan contact met op:

T (06) 25 05 13 95
E magna@magnaletselschade.nl

Heer S

Wij hebben het beiden als prettig ervaren, altijd alle vertrouwen in jou gehad. Wat jij eruit hebt gehaald had een ander naar ons idee zeker niet beter kunnen doen eerder minder.

Mevrouw A. de J.

Ik waardeer jou met dikke 10! en zal je zeker adviseren bij anderen.

De heer ten C.

Wat mij betreft krijg je een 10 en zou je zeer zeker aanbevelen voor anderen. En ik ben normaal wel iemand die juist kritisch is en vaak goeie aanmerkingen kan geven maar ik kan hier weinig op aanmerken. Ben in ieder geval heel blij dat het allemaal zo gelopen is.

Letselschadeadvocaat Magna Veldhuysen is werkzaam in de regio Zwolle, Meppel en Heerenveen

Wil jij na een ongeval verder met je leven?

Ik ben letselschadeadvocaat Magna Veldhuysen en ik sta daarbij graag aan jouw zijde. Ik help je terug op weg. Maak gratis en vrijblijvend kennis om te zien wat ik voor je kan doen.