Vervolg je weg na letselschade

Neem contact op om kennis te maken en te zien wat ik voor je kan doen.

Klantervaringen

In de afgelopen drie jaren hebben mijn klanten mijn dienstverlening gewaardeerd met gemiddeld een 9,5. Daar ben ik best trots op. Hieronder vind je een aantal reacties van cliënten die ik de afgelopen jaren heb bijgestaan:

Wij zijn dankbaar voor wat heb je voor ons hebt gedaan

Wij zijn dankbaar voor wat heb je voor ons hebt gedaan

Ik heb echt geen idee wat te doen om een punt hoger te scoren. wat ik gezien heb is helemaal goed. Ik zou u bij anderen aanbevelen omdat u altijd reageert op mobiel email enz, wat ik niet bij andere advocaten heb gezien. Beste Mr.M.M.Veldhuysen, wij zijn met jou blij geweest en wij zijn dankbaar voor wat heb je voor ons hebt gedaan en zijn wij ook trots op jou voor andere mens dat je nog meer kan voor arm mens te doen, al vast bedank en viel plezier met jou werk. Mvg S.

De heer S.

Ik had het gevoel dat je er bovenop zat en dat gaf me vertrouwen

Ik had het gevoel dat je er bovenop zat en dat gaf me vertrouwen

Ik heb niks negatiefs aan te merken en ben heel blij ben met de wijze hoe ons initiële gesprek verliep en ook met de verdere ont- en afwikkeling van de zaak. Ik had het gevoel dat je er bovenop zat en dat gaf me vertrouwen, plus een gevoel van rust en daar ben ik je eveneens erg erkentelijk voor. Naast het feit dat je zo'n gunstig resultaat hebt weten te oogsten.

De heer N

Wat mij betreft krijg je een 10

Wat mij betreft krijg je een 10

Wat mij betreft krijg je een 10 en zou je zeer zeker aanbevelen voor anderen. En ik ben normaal wel iemand die juist kritisch is en vaak goeie aanmerkingen kan geven maar ik kan hier weinig op aanmerken. Ben in ieder geval heel blij dat het allemaal zo gelopen is.

De heer ten C.

Ik heb het allemaal als zeer prettig ervaren!

Ik heb het allemaal als zeer prettig ervaren!

Dank voor al je hulp! En niet alleen om deze vergoeding maar om alles; je actieve werkwijze, heldere en geduldige uitleg en onze onderlinge communicatie: ik heb het allemaal als zeer prettig ervaren!

Mevrouw W.

Wij zullen je zeker bij anderen aanbevelen

Wij zullen je zeker bij anderen aanbevelen

Wij hebben het beiden als prettig ervaren, altijd alle vertrouwen in jou gehad. Wat jij eruit hebt gehaald had een ander naar ons idee zeker niet beter kunnen doen eerder minder. In de tijd dat de zaak liep was alles duidelijk en goed geregeld, voorschotten altijd snel binnen ja echt top. Het eindbedrag was dan ook boven onze verwachting. We kunnen dan ook niks negatiefs bedenken. Het begon als M.M. Veldhuysen en de heer S. en eindigde als Magna en Jaap en Jolanda, heerlijk vertrouwd voor ons. Jaap zegt een 9 omdat je nooit iemand een 10 kan geven, ik geef je een 10 want ik kan niet bedenken wat je kunt doen om een punt meer te krijgen. Wij zullen je zeker bij anderen aanbevelen.

Jaap en Jolanda

Ik waardeer jou met dikke 10!

Ik waardeer jou met dikke 10!

Ik waardeer jou met dikke 10! en zal je zeker adviseren bij anderen. 

Mevrouw A. de J.

U bent een prettig vriendelijk mens

U bent een prettig vriendelijk mens

Ik waardeer u zeker op een 9. Absoluut zou ik u bij een ander aanbevelen. Wat u zou moeten veranderen? Niets u bent een prettig vriendelijk mens die alles probeert voor de cliënt dus blijf asjeblieft jezelf. Ik zeg dit niet om te slijmen want dacht ik er anders over had ik dat óók gezegd. U bent een mens met een hart. Groet, E.  

Mevrouw E. L.

Alles is altijd netjes en super geregeld

Alles is altijd netjes en super geregeld

Wat betreft verbeteringen? Verbetering heb ik niet. Alles is wat ons betreft super gegaan en prettig geregeld. Van ons krijg je een 9! Aanbevelen bij anderen zouden we zeker doen. Alles is altijd netjes en super geregeld!

Mevrouw O.
Wil jij na een ongeval verder met je leven?

Wil jij na een ongeval verder met je leven?

Ik ben letselschadeadvocaat Magna Veldhuysen en ik sta daarbij graag aan jouw zijde. Ik help je terug op weg. Maak gratis en vrijblijvend kennis om te zien wat ik voor je kan doen.

Neem contact op

Contactgegevens

Magna Veldhuysen Letselschadeadvocaat Zwolle Zwartewaterallee 46 8031 DX Zwolle T (06) 25 05 13 95 F (038) 427 20 21 E magna@magnaletselschade.nl IBAN NL 12 INGB 0007 4430 99 KVK 66269113 BTW NL001903394B18

Aangesloten bij

Keurmerk Nederlandse Vereniging van Advocaten Keurmerk Vereniging van Letselschade Advocaten Keurmerk Letselschade Lid Orde van Advocaten
logo